Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Shannen Doherty

Narodila sa 12.apríla 1971 v USA.V Čarodejniciach hrá Prue Halliwell v prvých troch sériách.Jej postava umrela a trojsilu dolpnila nová sestra.Po seriálovej smrti Shannen sa hovorila o konci seriálu ale nestalo sa.Hovorí sa,že tvorcovia ju zo seriálu vyškrtli pre jej meškanie,provokovanie a hádky na pľaci.Najlepšou priateľkou Shannen je Holly Marie Combs (Piper) s ktorou sa priatelila roky pred Charmed.Práve ona pomohla Holly získať úlohu a Piper mala zrazu tvár.Aj po ukončení stykov s Alyssou Milano sa neprestala stretávať s Holly.O svôj vzhľad sa úzkostlivo stará,je ochotná stráviť v maskérni niekoľko hodín podobne ako vo fitnescentre.Po krátkom romániku s Julianom McMahonom (Cole Turner) nadobro spálila mosty(okrem Holly na ktorú nedá dopustiť) vzťahov Čarodejníc.Americký bulvárny denník dokonca uvádza,že odmietla vkročiť do maskérne,kde ju mala upraviť maskérka z Charmed..

Filmografia

Category 7: the End of the World (2005)
Love, Inc (2005)
North Shore (2004)
Scare Tactis (2003)
Another Day (2002)
Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
Women of Charmed, The (2000) (TV)
Satan's School for Girls (2000) (TV)
Saturday Night Live: The Best of Adam Sandler (1999) (TV)
Striking Poses (1999)
Seventeen: The Faces for Fall (1998) (TV)
"Charmed" (1998-2001)
Ticket, The (1997) (TV)
Nowhere (1997)
Sleeping with the Devil (1997) (TV)
Friends 'Til the End (1997) (TV)
Gone in the Night (1996) (TV)
Mallrats (1995)
Almost Dead (1994)
Burning Passion: The Margaret Mitchell Story, A (1994) (TV)
Jailbreakers (1994) (TV)
Blindfold: Acts of Obsession (1994) (TV)
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)
Freeze Frame (1992) (TV)
Secret of Lost Creek, The (1992) (TV)
Obsessed (1992) (TV)
Forever Young (1991) (TV)
"Beverly Hills, 90210" 1990-1994)
Heathers (1989)
Outlaws (1986) (TV)
Circus of the Stars #11 (1986) (TV)
"Our House" (1986)
"Robert Kennedy & His Times" (1985)
Circus of the Stars #10 (1985) (TV)
Girls Just Want to Have Fun (1985)
Other Lover, The (1985) (TV)
Little House: The Last Farewell (1984) (TV)
Little House: Bless All the Dear Children (1983) (TV)
Little House: Look Back to Yesterday (1983) (TV)
Night Shift (1982)
"Little House on the Prairie" (1982-1983)