Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekHolly Marie Combs

Holly sa narodila 3.decembra 1973 v San Diegu (California). Jej mama s ňou bola tehotná v štrnástich rokoch a odmalička viedla Holly k herectvu. Prerazila v "Picket Fences",bola to jej prvá odcenená úloha. Hoci aj predtým natáčala filmy, toto bol jej prvý známy.  Na natáčaní sa hovorí, že charakter Piper je akoby jej vlatný.Vie byť veľmi milá no keď je jej niečo proti srsti dokáže byť neuveriteľne neprijemná. Snáť ako jediná udržuje dobré vzťahy so všetkými herečkami zo seriálu. Momentálne je vydatá za Davida Donoha a porodila dvoch chlapčekov. Je to jej druhý manžel, prvé zväzok s Brianom Smithom sa po čase rozpadol. Keď sa Holly prezliekala v šatni pri natáčaní,zrkadlo na ktoré sa pozerala prasklo bez toho aby sa ho niekto dotkol -odvtedy si Alyssa Milano myslí,že je čarodejnica aj  v reálnom svete.V súčastnosti vlastní sedemnásť domácich zvierat a venuje sa charitatývnym činom.Verí totiž,že sa sláva ktorú jej herectvo bezpochyby prinieslo sa dá využiť aj pre ľudí,ktorý v živote nemali také šťastie ako ona. Dlhé roky bola vegetariánkou, no po siedmych rokoch to vzdala  pre cheeseburger:)

Filmografia


"See Jane Date" (2003) - Natasha Nutley
"Charmed" (1998 ) - Piper Halliwell Wyatt
"Loves Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder" (1997) -Diane Zamora
,,Daughters" (1997) - Alex Morrell
"Sins of Silence" (1996) - Sophia Dimatteo
"A Reason to Believe" (1995) - Sharon
"A Perfect Stranger" (1994) - Amanda Hale
"Picket Fences" (1992 - 1996) - Kimberly Brock
"Chain of Desire" (1992) - Diana
"Dr. Giggles" (1992) - Jennifer Campbell
"Simple Men" (1992) - Kim
"Born on the Fourth of July" (1989) - Jenny
"New York Stories" (1989) - hosť kostýmovej párty
"Sweet Hearts Dance" (1988) - Debs Boon
"Walls of Glass" (1985) - Flanagan