Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Bian Krause

Brian sa narodil 1. februára 1969 v Kalifornii (USA). Jeho stredné meno je Thomas, no väčšinou ho nepoužíva. K herectvu sa dostal veľmi čudne - na strednej škole ušiel na dramatický krúžok pred chlapcami, ktorý ho chceli zmlátiť.  Živil sa rôzne, no bral najmä menšie herecké role ako napr. v seriály Walker-texaský ranger. Jeho lepšie obdobie sa začalo filmami Return to the blue lagoon a Sleepwalkers až sa dostal k Charmed. V zákulisí seriálu vznikol medzi ním a Alyssou Milano krátky románik v čase,keď bol ešte ženatý (rozviedol sa po štyroch spoločných rokoch).  Práve z toho manželstva ostal Brianovy syn Jamen. Je známy svojou vášnou pre golf.  Pred začiatkom Čarodejníc sa presne nevedelo akú rolu má hrať dokonca sa hovorilo, že získa rolu Andyho ale potom v ňom spoznali Lea. Pôvodne sa však mal objaviť v seriály len párkrát no tvorcom sa zapáčil až tak,že z neho urobili hereckú stálicu.

Filmografia

To Kill a Mockumentary (2006) - Danson
Pissed (2005) - Jay
Return to Cabin by the Lake (2001) - Mike Helton
The Party (2000) - The Husband
Charmed (1998) TV Series - Leo Wyatt (1999-)
Trash (1999) - Will Fowler
Dreamers (1999) - Pete
Get a Job (1998)
Another World (1964) TV Series - Matthew Cory (1997-1998)
Within the Rock (1996) - Luke Harrison
Mind Games (1996) - Matt Jarvis
919 Fifth Avenue (1995) - Court Van Degen
Breaking Free (1995) - Clay
Extreme Blue (1995) - Johnny Doyle
Naked Souls (1995) - Edward
Family Album (1994) - Greg Thayer
Bandit: Bandit's Silver Angel (1994) - Lynn
Bandit: Beauty and the Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Goes Country (1994) - Lynn
The Liars' Club (1993) - Pat
Sleepwalkers (1992) - Charles Brady
Return to the Blue Lagoon (1991) - Richard
Earth Angel (1991) - Mike
American Eyes(1991)
An American Summer (1991) - Joey
December (1991) - Tim Mitchell
Match Point (1989) - Bart